Lajme

Lajmet e fundit nga Fauna Agrogroup

Gjilani do të realizoj edhe fazën e katërt…

0
21 Gsh 2017

Komuna e Gjilanit, në orët e mbrëmjes së ditës së nesërme më 22.08.2017 do të nis fazën e katërt të dezinsektimit hapësinor. Continue reading

Dezinsektimi hapësinorë i qytetit të…

0
16 Qer 2017

Dezinsektimit hapësinorë i qytetit të Gjilanit, faza e parë 2017. Continue reading

Repelimi i kafshëve në zonat e rrezikuara…

0
10 Kor 2015

Repelimi i kafshëve në zonat e rrezikuara nga rriçrat, projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, që implementohet. Continue reading

Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve…

0
29 Gsh 2014

Në bazë të Kontratës me Nr. Identifikues 40800/14/041/211 dhe me Titull Shërbimet e DDD-së për sëmundjen e etheve hemoraxhike. Continue reading

Faza e tretë e vakcionimit të kafshëve…

0
04 Pri 2014

Me date 07.04.2014 fillon faza e tretë e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit. Continue reading

Shërbime të dezinfektimit, deratizimi…

0
12 Nën 2013

Në bazë te kontratës me nr KURP-13-022-221 të datës 01.11.2013 te lidhur me Kompanin e Ujësjellesit Rajonal SH.A - Prishtine,. Continue reading

Vakcionimi i kafshëve të egra kundër…

0
16 Tet 2013

Me 18.10.2013 fillon faza e dytë per vitin 2013 e vakcionimit të kafshëve të egra kundër sëmundjes së Tërbimit. Continue reading

Lëshojm vërtetime për përfitime të…

0
16 Gsh 2013

Lëshojm vërtetime për fermer përfitues të subvencioneve të ministrisë të MBPZHR, per vitin 2014 Continue reading