Produktet

Viewing Project / AMOXICILLIN BIOVETA 15% LA

1 ml përmban: Amoxicillinum trihydricum 17,221 g

Pershkrimi

Paketimi
100 ml
Prodhuesi
Bioveta
Kthehu mbrapa

Aplikohet në rrugë intramuskulare dhe subcutane.                                     

Doza: Qenë, gjedhe, dele, derra: 1ml për 15 kg peshë trupore.                                 

Vëmendje: për aplikim të përdoret shiringë dhe age e pastërt dhe e tharë.

Të mos aplikohen më tepër se 20 ml në një vend.

Tunde mirë para aplikimit.

Përdoret në sëmundjet e shkaktuara nga gram bakteriet e ndieshme te gjedhi, delja, derri dhe qeni.

Kjo përfshin infeksionet specifike të aparatit të frymëmarrjes, urogjenital dhe tretjes. 

Përdoret në infeksionet sekondare pas sëmundjeve nga virusët, parazitët, artritet, absceset, flegmonet, panaricet, metritet, mastitet apo infeksionet postoperative. 

Karenca: në mish 15 ditë, në qumësht 72 orë, te derrat 42 ditë.