Produktet

Viewing Project / BIOACAN P

1 dozë përmban: virusin e dobësuar të parvovirus enterititis min Canis 105.0 TCID50 TCID50 max 106.2, nutrimentum ad pro lyophilisatione 1 ml, hollues: aqua pro injeksion 1 ml.

Pershkrimi

Paketimi
1 x 10 d
Prodhuesi
Bioveta
Kthehu mbrapa

Doza: 1 ml pavarësisht nga mosha, pesha e kafshës dhe racës. 

Administrimi: nënlëkurë, mundësisht në zonën prapa shpatullave.

Vaksina tek qent mund të kryehet që prej javës së 6-të.

Për imunizimin aktiv kundër parvovirozës në qenët e moshës 6 javë e më shumë

Niveli maksimal i antitrupave është regjistruar në  ditën 14 -të deri në ditën e 28 pas vaksinimit dhe vazhdon për të paktën 12 muaj.