Produktet

Viewing Project / BIOBOS RESPI 4

Virus respiratoris syncytialis bovis inactivatum Virus parainfluensis 3 bovis inactivatum Virus diarrhoeae bovis inactivatum Mannheimia (Pasteurella) haemolytica.

Pershkrimi

Paketimi
Prodhuesi
Bioveta
Kthehu mbrapa

Rekomandohet vaksinimi i viçave nga  java e 8, rivaksionimi pas 2-4 javëve.

2 ml supkutan.

Për imunizimin aktiv të kafshëve kundër:

Mannheimia haemolytica

Virusi i parainfluenza 3 të gjedhit, zvogëlon infeksionin,

Virusi i frymëmarrjes së gripit të gjedhit, për të zvogëluar infeksionin dhe simptomat klinike.