Produktet

Viewing Project / BIOCAN R

Përbërës aktiv: virus të dobësuar të rabiesit, shtami SAD VNUKOVO-32 - min.2 IU. Substanca ndihmëse: Nutrimentum, Algedratum, Thiomersalum. Kultura qelizore e përdorur për prodhimin e vaksinës: BHK-21 nxjerrë nga veshkat e hamster. Klasifikimi ATC: Q15AA .

Pershkrimi

Paketimi
1 x 10 d
Prodhuesi
Bioveta
Kthehu mbrapa

Doza është 1 ml, pavarësisht nga mosha, pesha dhe raca. 

Kafshët vaksinohen për herë të parë në moshën 3 muajsh, imuniteti mbrojtës fillon 14 ditë pas aplikimit.                    

Metoda e administrimit: nënlëkurë, mundësisht prapa shpatullave.

Kjo vaksinë mund të përdoret veqmas ose në kombinim me vaksinat tjera Biocan po ashtu mund të përdoret si një agjent hollues për vaksinat tjera Biocan

Vaksina është përcaktuar për imunitetin aktiv të kafshëve mishëngrënëse kundër rabiesit (tërbimit).