Produktet Display detailed information about your work

Viewing Project / CLOSAMECTIN

1 ml përmban: 5 mg ivermectin, 125 mg closantel.

Pershkrimi

Paketimi
100 ml
Prodhuesi
Norbrook
Kthehu mbrapa

Për përdorim te ripërtypësit.

Për shkak të mbetjes së gjatë në inde, preferohet që të aplikohet në periudhën e tharjes, afërsisht 60 ditë para pjelljes. 

Për shkak të dendësisë së madhe kimike të preparatit, në periudhat e ftohta para përdorimit duhet të ngrohet në ujë të nxehtë. 

Përdoret në rrugë subkutane në dozë  prej 1 ml në 25 kg peshë trupore.

Indikohet në parazitozat e ndryshme e cila me këtë kombinim trajton si parazitët e jashtëm ashtu dhe të brendshëm si: zgjebet, fascioloza etj.

Një dozë e Closamectin injection në mënyrë efektive kontrollon infeksionet nga parazitët, si ata të jashtëm dhe ata të brendshëm, të cilët dëmtojnë shëndetin si dhe prodhimtarinë e bagëtise.