Produktet

Viewing Project / ENROCIN P

1 gram pluhur përmban: Enrofloksacin 50 mg

Pershkrimi

Paketimi
100 gr
Prodhuesi
Veterinarski Zavod Suboticë
Kthehu mbrapa
  • Derrat: 1.5 kg të barit për 1 ton ushqim. Në infeksionet e rënda aplikohet edhe 3 kg për ton ushqim. 
  • Viça: 5gr pluhur (1 lugë e qajit) për 50 kg peshë trupore në ujë. qumësht apo ushqim.  
  • Zogjve dhe gjelave për majmëri: 2 kg të barit për 1 ton ushqim.                          

Të përdoret deri në 5 ditë.

  • Derrat: në trajtimin e infeksioneve të traktit respirator dhe gastrointestinal, të shkaktuara nga mikroorganizmat e ndieshëm ndaj enrofloksacines (pasterollosis, pneomonia enzootike, bronkopneomoni bakteriale, colibacillosis, koliseptikemia, sallmonelloza dhe riniti atrofik).
  • Viça: në trajtimin infeksioneve të traktit respirator dhe gastrointestinal (pasteurellosis, bacterial bronchopneumonia, mycoplasmosis, colibacillosis).
  • Zogj dhe gjela deti për majmëri: trajtimi i infeksioneve primare dhe sekondare bakteriale si dhe infeksionet me mykoplazma, si dhe sëmundjeve specifike pasterollosa, sallmonella, stafilokok.