Produktet Display detailed information about your work

Viewing Project / GENTA

1 ml përmban: 100 mg Gentamicin

Pershkrimi

Paketimi
100 ml
Prodhuesi
Pantex
Kthehu mbrapa

Përdoret për:

  • Kuaj, gjedhe, mëza, viqa, derra, dele dhe dhi: 1 ml për 25 kg peshë trupore intramuskular ose subkutan.
  • Gica, qenë dhe mace: 0.5 ml për 10 kg peshë trupore intramuskular ose intravenoz.

Për aplikim në mitër:

  • Kuaj (vetëm gjatë afshit): metritis akut 5 ml në ditë, 3-5 ditë. Metritis kronik: 20-25 ml në ditë, 3-5 ditë.
  • Lopë: 2 ml, i holluar me 16 ml solucion fiziologjik  izotonik (0.9%).

Infeksionet e shkaktuara nga mikroorganizmat, e ndjeshëm ndaj gentamicines, siq ndodhin në traktin urogenital, respirator, lëkur, inde, uterus dhe infeksioneve gastro-intestinale.

Karenca: në mish 7 ditë dhe qumësht 3 ditë.