Produktet Display detailed information about your work

Viewing Project / GEOMYCIN 5.5%

1 gram pluhur përmban: 55 mg Oksitetraciklin hidrohlorid.

Pershkrimi

Paketimi
150 gr
Prodhuesi
Genera
Kthehu mbrapa

Aplikohet me ujë të pijes apo me ushqim.

  • Viqa  dhe qingja: 1.5-2.5 lugë të qajit për 45 kg peshë trupore, 2 herë në ditë.
  • Derra dhe lepuj: 1.5-4 lugë të qajit për 20 kg peshë trupore. 1-2 herë në ditë.

Përdoret në mjekimin e infeksioneve primare dhe sekondare në sistemin e organeve të tretjes, frymëmarrjes, urogjenitale si dhe në gjendjet septikemike të shkaktuar nga bakteriet e ndieshme në OTC.