Produktet

Viewing Project / AVISHIELD IBD

Përmban virus të inaktivuar të sëmundjes së infeksionit bursal (gumboro). Çdo dozë e vaksinës përmban jo më pak se 103,0 TCID50 të virusit.

Pershkrimi

Paketimi
1 x 2500 d
Prodhuesi
Genera
Kthehu mbrapa

Vaksina administrohet nëpërmjet ujit të pijshëm, ajo duhet të përzihet me ujë të ftohtë dhe të pastër pa gjurmë të klorit ose dezinfektuesve të tjerë.

Ndihmon në krijimin e imunitetetit aktiv kundër sëmundjes së Gumboros (Infekcionit Bursal)