Produktet Display detailed information about your work

Viewing Project / HIBISEPT

1 gram pluhur përmban: 5 mg klorheksidin dihidrokloride.

Pershkrimi

Paketimi
50 gr
Prodhuesi
Genera
Kthehu mbrapa

Përdoret në plagë të ndryshme, duke e hedhur sikur pluhur.

Bën dezinfektimin e plagëve dhe ka rol antiseptik gjatë dhe pas operacionit .