Produktet

Viewing Project / LASOVAK

Përmban virus të dobësuar të sëmundjes së Newcastle, tipi La Sota të paktën 106,0 EID50.

Pershkrimi

Paketimi
50 d
Prodhuesi
Veterinarski Zavod Suboticë
Kthehu mbrapa

Aplikimi: okulonazal (një pikë në hundë dhe një në sy), e barabart me 0.1 ml.

Stimulon imunitetin aktiv te pulat dhe gjelat e detit kundër virusit të sëmundjes Newcastle.