Produktet

Viewing Project / NILVERM GRANULE

1 gr përmban: 100 mg Tetramizol Hidroklorid.

Pershkrimi

Paketimi
10 shishe x 15 gr
Prodhuesi
Genera
Kthehu mbrapa

Përdoret në: gjedhe,dele, dhi dhe derra në rrugë orale, ku tretet në ujë dhe u jepet me shishe apo sondë.

Doza që duhet të përdoret është 15 g për 100 kg peshë trupore.

Indikohet në trajtimin e kafshëve të infestuara nga helmintet (nematodet gastrointestinal dhe të mushkrive), vepron në format e rritura dhe ato larvore.