Produktet Display detailed information about your work

Viewing Project / NOROCILLIN LA

1 ml përmban: benzathine benicilin 112.5 mg dhe, procaine penicillin 150 mg

Pershkrimi

Paketimi
100 ml
Prodhuesi
Kthehu mbrapa

Përdoret në: kuaj, qenë dhe mace.

Doza që duhet të aplikohet në kuaj është 1 ml për 25 kg peshë trupore .

Ndërsa në qenë dhe mace 1 ml për 10 kg peshë trupore.

Norocilin La është treguar efikas në mjekimin e infeksioneve të përgjithshme. Procain Penicilin kur jipet në mënyr intramuskulare siguron nivele të efektshme në gjak përreth 24 orë, ndërsa Benzathin Penicilin përthithet ngadal në lengun e indeve dhe në gjak qëndron për 3-4 ditë.