Produktet

Viewing Project / OCUREV

Përmban: B.melitensis, strain Rev-1 1-2 x 109 cfu/dozë

Pershkrimi

Paketimi
1 x 50 d
Prodhuesi
CZ Veterina
Kthehu mbrapa

Përdoret  me aplikim okular. 

Dozimi: një pikë në sy.

Përdoret për imunizimin e deleve dhe dhive kundër së0mundjes së brucelozës