Produktet Display detailed information about your work

Viewing Project / OXYTETRA-VIT

1 gram pluhur përmban: 55 mg Oxytetracycline HCL dhe kompleks vitaminash.

Pershkrimi

Paketimi
100 gr & 1 kg
Prodhuesi
Pantex
Kthehu mbrapa

Përdoret në gjedhe, derra dhe pula.
Në gjedhe dhe derra 100 gr për 500 kg peshë trupore, për 5-7 ditë rresht
Në pula 100 gr në 100 L ujë të pijshëm, për 5-7 ditë rresht.

Ndihmon në rritjen apo ruajtjen e prodhimit të vezëve gjat periudhave të stresit, për përmisimin dhe rrritjen e pulave.
Në infeksionet e sëmundjeve respiratore kronike dhe salomoneloz, colibaciloz (E.coli).
Në viqa dhe gica indikohet për trajtimin e enteriteve bakteriale, si dhe për ti kontrolluar infeksionet sekondare.