Produktet

Viewing Project / PANVERMIN

Substanca aktive: Albendazol 300 mg

Pershkrimi

Paketimi
30 tab x 300 mg
Prodhuesi
Golashpharma
Kthehu mbrapa

Për trajtimin e : 

  • Nematodeve gastrointestinale , pulminar dhe monezia nje tablet njëherësh për 50-60 kg  (5.6 mg për  kg  nga substanca aktive).
  • Fasciolosa kronike: një tablet njëherësh për 40 kg (7,5 mg për kg).
  • Dicrocelioses:  2 tableta për 40 kg (15 mg për kg).

Karenca: në mish 10 ditë ndërsa në qumësht 5 ditë.

Është aktive kundër parazitëve:

  • Gastrointestinal ( Haemonchus spp. Ostertagia spp. Trichostrongylus spp. Capillaria spp. Nematodirus spp.  Oesophagostomum spp. Strongyloides spp.)
  • Pulmonare ( Dictyocaulus filaria, viviparus, Protostrongylus spp.) 
  • Nematod (më pak të ndjeshëm janë Trichuris spp ) , 
  • Cestodes (Moniezia expansa , Moniezia benedeni , Moniezia denticulat ) 
  • Trematod (Fasciola Hepatica, Dicrocoelium lanceatum).