Produktet

Viewing Project / RUMIDIGEST

250 ml përmban: propionat natriumi 100.0 g, hekuri (në formën e kompleksit të hekurit (III) dekstran) 110.0 mg, bakri (II) - sulfat, pentahidrat 60,0 mg, mangan (II) sulfat, monohidrat 90.0 mg, Kobalt (II) -sulfat, heptahidrat 12.0 mg, sulfat zinku, heptahidrat 4,0 mg

Pershkrimi

Paketimi
250 ml
Prodhuesi
Evrolek Pharmacija
Kthehu mbrapa

Gjedhe:

Për indigjestion 1-2 shishe (250 ml) në ditë.

Varësisht nga ashpërsia e rastit, aplikacioni mund të përsëritet pas 5-8 orësh.

Në acetoneemi, 1 shishe            (250 ml) në mëngjes dhe në mbrëmje për 4-5 ditë.

Dele dhe dhi:

Për indigjestion 1 shishe (250 ml) për 4 kafshë.

Për acetonemi 1 shishe (nga 250 ml) për 2 kafshë në mëngjes dhe në mbrëmje.

Normalizimi i procesit të tretjes në indigjestionet primare dhe sekondare, terapi postoperative të retikulitit traumatik dhe si terapi plotësuese në acetonemi.