Produktet Display detailed information about your work

Viewing Project / STREPTONAMID

Për qese 2,8 gr përmban: Streptomicina sulfat 1 000 000 IU, 1,0 gr phthalylsulfathiazolum.

Pershkrimi

Paketimi
5 qese X 2.8 gr
Prodhuesi
Bioveta
Kthehu mbrapa

Përdoret në kuaj dhe viça deri në 3 muaj.

  • Kuaj: 2 - 3 qese dy herë në ditë për 3 ditë
  • Viça, mëza: 1 qese dy herë në ditë për 4-5 ditë
  • Gica: 1/2 - 1/3 qese dy herë në ditë për 3-5 ditë
  • Qenë: 1/2 - 1 qese dy herë në ditë për 4-5 ditë

Për trajtimin e sëmundjeve infektive të traktit digjestiv të shkaktuara nga mikrobet e ndjeshme ndaj substancave aktive të përfshira në produkt, diarre dhe dizenteri në viça dhe enteriti bakterial në derra.